HOTEL FAFA SUN – DURRES

Hote Fafa Sun – Durres 09 Gusht – 31 Gusht Cmimi për person All Inclusive…………………………………………………………..89€ Sherbim All Inclusiv Sherbimet I marrin ne Fafa Sun Hotel Mengjesin Dreken Snack Darken Pishinen Pije pa limit 10:00-22:00 Mund te shfrytezojne ne Fafa Premium Pishinen Plazhin Pijet pergjat dites Koncepti I hoteli +18 vjec

Read More

HOTEL RAYAN’S – SHENGJIN

Hotel Rayan’s 01 – 30 Qershor Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………29€  01 korrik  – 31 Gusht Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………39€ 01 – 30 Shtator Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………29€ Ne çmim përfshihen çadrat, parkimi dhe wi – fi Femijet  0-3 vjec falas Fëmijët 3-11 vjec -50% Fëmijët +12 paguajne cmim te […]

Read More

SEA COAST RESORT HALKIDIKI

08 Korrik – 28 Gusht  Junior Suite with Garden View……………………………………….175€ Junior Suite with Private Pool……………………………………….245€ Deluxe Triple with Sharing Pool……………………………………205€ Supeiror Twitn with Sea View…………………………………………175€ Superior Twin with Garden View…………………………………..145€ 29 Gusht – 13 Shtator Junior Suite with Garden View……………………………………….135€ Junior Suite with Private Pool……………………………………….205€ Deluxe Triple with Sharing Pool……………………………………165€ Supeiror Twitn with Sea View…………………………………………130€ […]

Read More

HOTEL VILA GARDEN

10.07.2023-30.08.2023 Fjetja me mëngjes  për person…………………………………………………………………..50€ Fjetja me mëngjes dhe darkë  për person…………………………………………………………………..70€     16 Qershor – 07 Korrik Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………50€ 08 Korrik – 21 Gusht Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………70€ 22 Gusht – 15 Shtator Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………50€ Check in 15:00 Check out 10:00 Fëmijët 0 – 3.99 […]

Read More

HOTEL ADEA – VLORE

01 – 19 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 30€ 20 – 31 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 34€

Read More

TANUSHAJ RESORT

01 – 03 Qershor Cmimi për person HB……………………………………………………………….40 € (Mëngjesi, darka) 04 – 15 Qershor Cmimi për person HB……………………………………………………………….35 € (Mëngjesi, darka) 16 – 30 Qershor Cmimi për person HB………………………………………………………………45 € (Mëngjesi, darka) 01 – 31 Korrik Cmimi per person ne dhomë standarde……………………………50€ Cmimi per person në dhome me pamje anesore…………..55€ Cmimi per person me pamje […]

Read More

VM RESORT & SPA

01 – 15 Korrik Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..80€ Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti……………85€ 16 – 31 Korrik Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..90€ Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti……………95€ 01 – 31 Gusht  Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..95€ Cmimi për person All Inclusive me […]

Read More

PONARI S HOTEL

Read More

HOTEL REAL

Hotel Real Qeshor Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………17€ Korrik Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€ Gusht Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€

Read More

HOTEL HOLIDAY

Hotel Holiday Qeshor Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………17€ Korrik Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€ Gusht Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox