PONARI S HOTEL

Read More

HOTEL REAL

Hotel Real Qeshor Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………17€ Korrik Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€ Gusht Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€

Read More

HOTEL HOLIDAY

Hotel Holiday Qeshor Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………17€ Korrik Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€ Gusht Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€

Read More

ROYAL G HOTEL & SPA

Hotel Royal G – Durrës 01 Qershor – 17 Qershor Fjetja me mëngjes për person…………………………………………………………42€ Cmimi për person All Inclusive……………………………………………………….57€ 18 Qershor – 30 Qershor Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..70€ 01 Korrik- 31 Korrik Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..75€ Shtese për HB : 10€ Fëmijët 0 – 4 vjeç papagesë. Fëmija i dytë 0-4 vjec 50% Fëmijët 5 – 11 vjeç […]

Read More

GERMANY HOTEL

Qershor – Shtator Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..49€ Korrik Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..55€ Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..58€ Në çmim përfshihen pijet, çadrat në plazh dhe në pishinë Fëmijët 0 – 5.99 vejç pa pagesë Fëmija i parë  6 – 11.99 vjeç 50% Fëmiju i dytë 0 – 2.99 pa pagesë Fëmiju i dytë 3 […]

Read More

ROYAL G MAX HOTEL & SPA

01 – 19 Korrik   vemendje : gjate muajit Korrik e Gusht minimumi i netve te qendrimit eshte 5 net   Fjetja me mëngjes për person…………………………………………85€ All Inclsuive për person……………………………………………………..105€ Super oferte me zbritje  6 deri me date 19 korrik   All Inclsuive për person……………………………………………………..95€ 20 Korrik -20 Gusht Fjetja me mëngjes për person…………………………………………95€ All Inclsuive për person……………………………………………………..120€ 21 – […]

Read More

EMPIRE BEACH RESORT

Read More

IBEROSTAR BELLEVUE

17 Prill – 06 Maj Dhoma double…………………………………. …………………………………………………………….. 54.7€ Dhoma dyshe me pamje nga parku ……………………………………………………………………. 56.33€ Dhoma familjare……………………………………………………………………………………………….59.16€ Dhoma dyshe me pamje anesore kah deti……………………………………………………………..62.54€ Dhoma dyshe me pamje nga parku priority location………………………………………………62.54€ Dhoma dyshe me pamje nga deti…………………………………………………………………………63.68€ Dhoma dyshe me pamje nga deti (priority location)……………………………………………….70.46€ Double interconnecting………………………………………………………………………………………74.41€ Junior Suite Priority Location……………………………………………………………………………..76.67€ (Minimumi […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox