HOTEL FAFA SUN – DURRES

Hote Fafa Sun – Durres 09 Gusht – 31 Gusht Cmimi për person All Inclusive…………………………………………………………..89€ Sherbim All Inclusiv Sherbimet I marrin ne Fafa Sun Hotel Mengjesin Dreken Snack Darken Pishinen Pije pa limit 10:00-22:00 Mund te shfrytezojne ne Fafa Premium Pishinen Plazhin Pijet pergjat dites Koncepti I hoteli +18 vjec

Read More

HOTEL RAYAN’S – SHENGJIN

Hotel Rayan’s 01 – 30 Qershor Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………29€  01 korrik  – 31 Gusht Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………39€ 01 – 30 Shtator Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………29€ Ne çmim përfshihen çadrat, parkimi dhe wi – fi Femijet  0-3 vjec falas Fëmijët 3-11 vjec -50% Fëmijët +12 paguajne cmim te […]

Read More

HOTEL ATLANTIS KSAMIL

01 – 31 Gusht  Cmimi per person me mëngjes dhe darkë………………………….68€ Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka, Pije& Alkool (vere te  bardhe dhe te kuqe, birra Stela, pije freskuese) pa limit, Fruta pas çdo vakti Fëmijët 0 – 2 vjeç janë falas Fëmijët 3 – 9 vjeç janë 50% zbritje

Read More

HOTEL KASTRATI EMPIRE

Korrik Akomodimi per 2 – 3 netë………………………………………67€nata/ për person Akomodimi per mbi 4 netë…………………………………….64€nata/ për person Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..100€ Fëmijët 0 – 4 vejç pa pagesë Fëmija i dytë 0 – 4 vjeç 50% Fëmijët i tretë 0 – 4vjeç 50% Fëmijët 5 – 10 vjeç 50% Fëmijët 10 vjeç e lartë […]

Read More

SEA COAST RESORT HALKIDIKI

08 Korrik – 28 Gusht  Junior Suite with Garden View……………………………………….175€ Junior Suite with Private Pool……………………………………….245€ Deluxe Triple with Sharing Pool……………………………………205€ Supeiror Twitn with Sea View…………………………………………175€ Superior Twin with Garden View…………………………………..145€ 29 Gusht – 13 Shtator Junior Suite with Garden View……………………………………….135€ Junior Suite with Private Pool……………………………………….205€ Deluxe Triple with Sharing Pool……………………………………165€ Supeiror Twitn with Sea View…………………………………………130€ […]

Read More

HOTEL VILA GARDEN

10.07.2023-30.08.2023 Fjetja me mëngjes  për person…………………………………………………………………..50€ Fjetja me mëngjes dhe darkë  për person…………………………………………………………………..70€     16 Qershor – 07 Korrik Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………50€ 08 Korrik – 21 Gusht Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………70€ 22 Gusht – 15 Shtator Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………50€ Check in 15:00 Check out 10:00 Fëmijët 0 – 3.99 […]

Read More

HOTEL JONI

01 – 31 Korrik Fjetja me mëngjes për person………………………………………….35€ Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………..47€ 01 – 31 Gusht Fjetja me mëngjes për person………………………………………….40€ Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………..55€ Fëmijet 0 – 3.9 vjeç pa pagesë, 4 – 9.99 vjeç 50%

Read More

HOTEL AMELIA MARE

6 korrik 31 Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..90€ Në çmim përfshihen pijet, çadrat në plazhë Fëmijët 0 – 5.99 vejç pa pagesë Fëmija i parë  6 – 11.99 vjeç 50% Fëmiju i dytë 0 – 2.99 pa pagesë Fëmiju i dytë 3 – 11.99 vjeç 50%

Read More

ATRIUM DELUXE RESORT

01 – 30 Qershor Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ………………….45€ 01 – 31 Korrik Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ………………….55€ 01 – 30 Gusht Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ………………….60€ Akces ne pishinë të jashtme Akces në plazhën private Parkim Falas& Wi-Fi

Read More

HOTEL BRILANT – SHENGJIN

01 – 30 Qershor Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………33€ Në çmim përfshihet çadrat në plazhë

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox