HOTEL ADEA – VLORE

01 – 19 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 30€ 20 – 31 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 34€

Read More

HOTEL SARANDA PALACE

Read More

HOTEL SANTA QUARANTA

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

HOTEL DEMI

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

HOTEL IONIAN

? Super Oferta në Hotel Ionian 4* – Dhërmi ? ? Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! ? 2 ditë/ 1 natë ➱ 43.5€ për person në dhomë treshe ? 3 ditë/ 2 netë ➱ 87€ për person në dhomë treshe ? 4 ditë/ 3 netë ➱ 130€ për person në dhomë treshe ? […]

Read More

Hotel Il Monte de Cristo

1-20 Qershor Fjetja me mengjes dhe darkë për person…………………………………………………………..25€ Femijet 0-4 vjeç pa pagesë , 5-10 vjeç 50%

Read More

Le Palazzine Resort

? TOP Oferta në Le Palazzine Resort – Vlorë ? ? Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel!   ? 2 ditë/ 1 natë ➱ 44€ për person në dhomë dyshe ? 3 ditë/ 2 netë ➱ 88€ për person në dhomë dyshe ? 4 ditë/ 3 netë ➱ 132€ për person në dhomë dyshe […]

Read More

HOTEL CONTINENTAL

01 Korrik – 10 Korrik Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti ……………………………..115€ Dhomë 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti………………………………135€ Dhome 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti……………………………….110€ Dhomë 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti………………………………115€ Dhomë 4 persona max (205, 305,405) pa pamje nga deti………………………………..110€ […]

Read More

TWIN TOWERS HOTEL 4*

Hotel Twin Towers eshte pjese e Kompleksit Dardania dhe nje nga investimet cilesore me te fundit te Kompanise “Edilproject”. I pozicionuar strategjikisht ne qender te bulevardit te qytetit bregdetar te Shengjinit, dhe vetem 100 metra larg detit, Hotel Twin Towers eshte zgjidhja perfekte si per te interesuarit per te kaluar pushimet ashtu edhe per udhetimet […]

Read More

HOTEL BLUE MARE – SPILLE

Qershor Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..50€ Korrik Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..75€ Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..75€ Shtator Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..60€ Në çmim përfshihet mëngjesi, dreka, darka dhe pijet pa limit 10:00 – 22:00 Fëmijët 0 – 4 vjeç pa pagesë Fëmijët 5 – 12 vjeç -50%

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox