HOTEL FAFA SUN – DURRES

Hote Fafa Sun – Durres 09 Gusht – 31 Gusht Cmimi për person All Inclusive…………………………………………………………..89€ Sherbim All Inclusiv Sherbimet I marrin ne Fafa Sun Hotel Mengjesin Dreken Snack Darken Pishinen Pije pa limit 10:00-22:00 Mund te shfrytezojne ne Fafa Premium Pishinen Plazhin Pijet pergjat dites Koncepti I hoteli +18 vjec

Read More

HOTEL RAYAN’S – SHENGJIN

Hotel Rayan’s 01 – 30 Qershor Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………29€  01 korrik  – 31 Gusht Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………39€ 01 – 30 Shtator Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………29€ Ne çmim përfshihen çadrat, parkimi dhe wi – fi Femijet  0-3 vjec falas Fëmijët 3-11 vjec -50% Fëmijët +12 paguajne cmim te […]

Read More

HOTEL KASTRATI EMPIRE

Korrik Akomodimi per 2 – 3 netë………………………………………67€nata/ për person Akomodimi per mbi 4 netë…………………………………….64€nata/ për person Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..100€ Fëmijët 0 – 4 vejç pa pagesë Fëmija i dytë 0 – 4 vjeç 50% Fëmijët i tretë 0 – 4vjeç 50% Fëmijët 5 – 10 vjeç 50% Fëmijët 10 vjeç e lartë […]

Read More

ATRIUM DELUXE RESORT

01 – 30 Qershor Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ………………….45€ 01 – 31 Korrik Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ………………….55€ 01 – 30 Gusht Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ………………….60€ Akces ne pishinë të jashtme Akces në plazhën private Parkim Falas& Wi-Fi

Read More

HOTEL BRILANT – SHENGJIN

01 – 30 Qershor Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………33€ Në çmim përfshihet çadrat në plazhë

Read More

DELFIN RESORT – SHENGJIN

01 Qershor – 15 Qershor dhe 16 Shtator-01 Tetor Apartament me pamje nga mali………………….. 50€ nata per person All inclusive Apartament me pamje anesore……………………..55€ nata per person All inclusive Apartament me pamje det,pishine……………….60€ nata per person All inclusive Femijet nga: 0-3.99 vjec falas 4-11.99 vjec- 30 euro +12 paguajne cmim te plote 15 Qershor – […]

Read More

HOTEL EPIDAMN – GOLEM

01 – 30 Qershor Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga qyteti……..80€ Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga deti…………85€ Korrik – Gusht  Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga qyteti……..90€ Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga deti…………99€ Femija i parë 0 – 5.99 […]

Read More

FLLAD RESORT & SPA

Read More

TANUSHAJ RESORT

01 – 03 Qershor Cmimi për person HB……………………………………………………………….40 € (Mëngjesi, darka) 04 – 15 Qershor Cmimi për person HB……………………………………………………………….35 € (Mëngjesi, darka) 16 – 30 Qershor Cmimi për person HB………………………………………………………………45 € (Mëngjesi, darka) 01 – 31 Korrik Cmimi per person ne dhomë standarde……………………………50€ Cmimi per person në dhome me pamje anesore…………..55€ Cmimi per person me pamje […]

Read More

VM RESORT & SPA

01 – 15 Korrik Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..80€ Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti……………85€ 16 – 31 Korrik Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..90€ Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti……………95€ 01 – 31 Gusht  Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..95€ Cmimi për person All Inclusive me […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox