HOTEL FAFA SUN – DURRES

Hote Fafa Sun – Durres 09 Gusht – 31 Gusht Cmimi për person All Inclusive…………………………………………………………..89€ Sherbim All Inclusiv Sherbimet I marrin ne Fafa Sun Hotel Mengjesin Dreken Snack Darken Pishinen Pije pa limit 10:00-22:00 Mund te shfrytezojne ne Fafa Premium Pishinen Plazhin Pijet pergjat dites Koncepti I hoteli +18 vjec

Read More

HOTEL RAYAN’S – SHENGJIN

Hotel Rayan’s 01 – 30 Qershor Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………29€  01 korrik  – 31 Gusht Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………39€ 01 – 30 Shtator Cmimi për person me mëngjes dhe darkë……………………………29€ Ne çmim përfshihen çadrat, parkimi dhe wi – fi Femijet  0-3 vjec falas Fëmijët 3-11 vjec -50% Fëmijët +12 paguajne cmim te […]

Read More

TANUSHAJ RESORT

01 – 03 Qershor Cmimi për person HB……………………………………………………………….40 € (Mëngjesi, darka) 04 – 15 Qershor Cmimi për person HB……………………………………………………………….35 € (Mëngjesi, darka) 16 – 30 Qershor Cmimi për person HB………………………………………………………………45 € (Mëngjesi, darka) 01 – 31 Korrik Cmimi per person ne dhomë standarde……………………………50€ Cmimi per person në dhome me pamje anesore…………..55€ Cmimi per person me pamje […]

Read More

VM RESORT & SPA

01 – 15 Korrik Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..80€ Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti……………85€ 16 – 31 Korrik Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..90€ Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti……………95€ 01 – 31 Gusht  Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali…………..95€ Cmimi për person All Inclusive me […]

Read More

AZUL BEACH RESORT

Read More

HOTEL BLUE MARE – SPILLE

Qershor Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..50€ Korrik Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..75€ Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..75€ Shtator Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..60€ Në çmim përfshihet mëngjesi, dreka, darka dhe pijet pa limit 10:00 – 22:00 Fëmijët 0 – 4 vjeç pa pagesë Fëmijët 5 – 12 vjeç -50%

Read More

HOTEL FROJD

MARS DHE MAJ BB HB Dhome dyshe deluxe………. ……. …………………………………………………………22 €……………..-€ Dhome dyshe standarte………. ……. ……………………………………………………..20€……………..-€ Dhome treshe , katershe, dhome familjare deluxe………. ……. …………………19€……………..-€ Dhome treshe , katershe, dhome familjare stadarte………. ……. ………………. 17 €……………..-€ QERSHOR DHE SHTATOR BB HB Dhome dyshe deluxe………. ……. …………………………………………………………25€……………..30€ Dhome dyshe standarte………. ……. ………………………………………………………23€……………..28€ Dhome treshe , katershe, […]

Read More

HOTEL ALBATROS

Hotel Albatros 22 – 25 Maj Kategoria A comfort room Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..26€ 26 Maj – 15 Qershor Kategoria A comfort room Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..28€ 16 Qershor – 05 Korrik Kategoria A comfort room Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..32€ 06 Korrik – 25 Gusht Kategoria A comfort room Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..37€ Cmimet janë […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox