HOTEL ATLANTIS KSAMIL

01 – 31 Gusht  Cmimi per person me mëngjes dhe darkë………………………….68€ Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka, Pije& Alkool (vere te  bardhe dhe te kuqe, birra Stela, pije freskuese) pa limit, Fruta pas çdo vakti Fëmijët 0 – 2 vjeç janë falas Fëmijët 3 – 9 vjeç janë 50% zbritje

Read More

HOTEL JONI

01 – 31 Korrik Fjetja me mëngjes për person………………………………………….35€ Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………..47€ 01 – 31 Gusht Fjetja me mëngjes për person………………………………………….40€ Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………..55€ Fëmijet 0 – 3.9 vjeç pa pagesë, 4 – 9.99 vjeç 50%

Read More

HOTEL ARDA

Hotel Arda – HB (Mëngjes & Darkë) 2 net / 3 Dite ➤ 36€ 3 net / 4 Dite ➤ 54€ 4 net / 5 Dite ➤ 72€

Read More

HOTEL ILIO

⛱ #VERA 2020 #KSAMIL – HOTEL ILIO ⛱ ? 3ditë / 2net ➤ 60€ ? 4 ditë / 3 net ➤ 90€ ? 5 ditë / 4 net ➤ 120€ ? 6 ditë / 5 net ➤ 150€ ‼ Cmimet janë për person në dhomë dyshe, treshe dhe katërshe ‼ Plus 25€ bileta kthyese ?oferta përfshinë: ✔ akomodimin në Ilio – Ksamil ✔ mëngjesi + darka ✔ shërbimet tjera […]

Read More

HORIZONT HOTEL

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox