HOTEL AMELIA MARE

6 korrik 31 Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..90€ Në çmim përfshihen pijet, çadrat në plazhë Fëmijët 0 – 5.99 vejç pa pagesë Fëmija i parë  6 – 11.99 vjeç 50% Fëmiju i dytë 0 – 2.99 pa pagesë Fëmiju i dytë 3 – 11.99 vjeç 50%

Read More

HOTEL ADEA – VLORE

01 – 19 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 30€ 20 – 31 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 34€

Read More

HOTEL REGINA GARDEN

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

PONARI S HOTEL

Read More

HOTEL ARDA

Hotel Arda – HB (Mëngjes & Darkë) 2 net / 3 Dite ➤ 36€ 3 net / 4 Dite ➤ 54€ 4 net / 5 Dite ➤ 72€

Read More

AZUL BEACH RESORT

Read More

HOTEL SANTA QUARANTA

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

HOTEL DEMI

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

ROYAL G HOTEL & SPA

Hotel Royal G – Durrës 01 Qershor – 17 Qershor Fjetja me mëngjes për person…………………………………………………………42€ Cmimi për person All Inclusive……………………………………………………….57€ 18 Qershor – 30 Qershor Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..70€ 01 Korrik- 31 Korrik Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..75€ Shtese për HB : 10€ Fëmijët 0 – 4 vjeç papagesë. Fëmija i dytë 0-4 vjec 50% Fëmijët 5 – 11 vjeç […]

Read More

GERMANY HOTEL

Qershor – Shtator Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..49€ Korrik Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..55€ Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..58€ Në çmim përfshihen pijet, çadrat në plazh dhe në pishinë Fëmijët 0 – 5.99 vejç pa pagesë Fëmija i parë  6 – 11.99 vjeç 50% Fëmiju i dytë 0 – 2.99 pa pagesë Fëmiju i dytë 3 […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox