HOTEL ADEA – VLORE

01 – 19 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 30€ 20 – 31 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 34€

Read More

PRESTIGE RESORT

Read More

HOTEL SANTA QUARANTA

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

HOTEL DEMI

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

Hotel Pogradeci 2

Largohuni nga e përditeshmja juaj dhe shijoni një nga udhëtimet 3 ditore në perlat e Shqipërisë, Pogradec, Korçë, Elbasan?? ? 60€ / 3ditë / 2 netë ?   ?Çmimi përfshinë: ?Transportin me autobus komod të Sharr Travel ?Akomodimin në Hotel Pogradec 4* në Pogradec ?Mëngjesi dhe darka ☕Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit […]

Read More

HOTEL LAKAJ

01 – 13 Qershor Për person gjysëm pansion…………………………………………………………………….18€ 14 – 30 Qershor Për person gjysëm pansion…………………………………………………………………….22€ 01 – 31 Korrik Për person gjysëm pansion…………………………………………………………………….27€ 01 – 31 Gusht  Për person gjysëm pansion…………………………………………………………………….30€ Për fëmijët ofertë 0-2 vjeç gratis Fëmijët 3-10 vjeç 50% zbritje Pishina dhe wifi janë në çmim

Read More

HOTEL AULONA

Read More

HOTEL ELYSIUM

? #PLAZH NË #DHËRMI– HOTEL #ELYSIUM? ? 3ditë / 2net ➤ 130€ ? 4ditë / 3net ➤ 195€ ? 5ditë / 4net ➤ 260€ ? 6ditë / 5net ➤ 325€ ‼ Plus 25€ bileta kthyese ‼ Cmimi për person në dhomë dyshe ‼ Oferta valide nga 10 Korrik – 30 Gusht ?oferta përfshinë: ✔ akomodimin në Hotel Elysium – Dhërmi ✔ mëngjesi ✔ pishina ✔ shërbimet tjera me rastin e […]

Read More

HOTEL RAPOS

01 Korrik – 14 Korrik Dhoma dyshe…………………………………………….. ……………………………………………………120€ Dhoma treshe……………………………………………………………………………………………………140€ Dhoma katershe (familjare)…………………………………………………………………………………200€ Ministerial Suite (2 pax)……………………………………………………………………………………..210€ Diplomat Suite (4 pax)………………………………………………………………………………………..240€ Presidential Suite (4 pax)…………………………………………………………………………………….280€ 15 Korrik – 20 Gusht Dhoma dyshe…………………………………………….. ……………………………………………………160€ Dhoma treshe……………………………………………………………………………………………………185€ Dhoma katershe (familjare)…………………………………………………………………………………260€ Ministerial Suite (2 pax)……………………………………………………………………………………..225€ Diplomat Suite (4 pax)………………………………………………………………………………………..280€ Presidential Suite (4 pax)…………………………………………………………………………………….390€ 21 Gusht – 31 Gusht […]

Read More

HOTEL ALBATROS

Hotel Albatros 22 – 25 Maj Kategoria A comfort room Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..26€ 26 Maj – 15 Qershor Kategoria A comfort room Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..28€ 16 Qershor – 05 Korrik Kategoria A comfort room Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..32€ 06 Korrik – 25 Gusht Kategoria A comfort room Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..37€ Cmimet janë […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox