HOTEL ATLANTIS KSAMIL

01 – 31 Gusht  Cmimi per person me mëngjes dhe darkë………………………….68€ Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka, Pije& Alkool (vere te  bardhe dhe te kuqe, birra Stela, pije freskuese) pa limit, Fruta pas çdo vakti Fëmijët 0 – 2 vjeç janë falas Fëmijët 3 – 9 vjeç janë 50% zbritje

Read More

SEA COAST RESORT HALKIDIKI

08 Korrik – 28 Gusht  Junior Suite with Garden View……………………………………….175€ Junior Suite with Private Pool……………………………………….245€ Deluxe Triple with Sharing Pool……………………………………205€ Supeiror Twitn with Sea View…………………………………………175€ Superior Twin with Garden View…………………………………..145€ 29 Gusht – 13 Shtator Junior Suite with Garden View……………………………………….135€ Junior Suite with Private Pool……………………………………….205€ Deluxe Triple with Sharing Pool……………………………………165€ Supeiror Twitn with Sea View…………………………………………130€ […]

Read More

HOTEL VILA GARDEN

10.07.2023-30.08.2023 Fjetja me mëngjes  për person…………………………………………………………………..50€ Fjetja me mëngjes dhe darkë  për person…………………………………………………………………..70€     16 Qershor – 07 Korrik Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………50€ 08 Korrik – 21 Gusht Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………70€ 22 Gusht – 15 Shtator Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………50€ Check in 15:00 Check out 10:00 Fëmijët 0 – 3.99 […]

Read More

HOTEL JONI

01 – 31 Korrik Fjetja me mëngjes për person………………………………………….35€ Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………..47€ 01 – 31 Gusht Fjetja me mëngjes për person………………………………………….40€ Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………..55€ Fëmijet 0 – 3.9 vjeç pa pagesë, 4 – 9.99 vjeç 50%

Read More

HOTEL ADEA – VLORE

01 – 19 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 30€ 20 – 31 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 34€

Read More

PRESTIGE RESORT

Read More

PONARI S HOTEL

Read More

HOTEL SANTA QUARANTA

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

HOTEL DEMI

This boutique hotel in the Manhattan neighborhood of Nolita features a private.

Read More

ROYAL G HOTEL & SPA

Hotel Royal G – Durrës 01 Qershor – 17 Qershor Fjetja me mëngjes për person…………………………………………………………42€ Cmimi për person All Inclusive……………………………………………………….57€ 18 Qershor – 30 Qershor Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..70€ 01 Korrik- 31 Korrik Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..75€ Shtese për HB : 10€ Fëmijët 0 – 4 vjeç papagesë. Fëmija i dytë 0-4 vjec 50% Fëmijët 5 – 11 vjeç […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox