HOTEL ATLANTIS KSAMIL

01 – 31 Gusht  Cmimi per person me mëngjes dhe darkë………………………….68€ Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka, Pije& Alkool (vere te  bardhe dhe te kuqe, birra Stela, pije freskuese) pa limit, Fruta pas çdo vakti Fëmijët 0 – 2 vjeç janë falas Fëmijët 3 – 9 vjeç janë 50% zbritje

Read More

HOTEL JONI

01 – 31 Korrik Fjetja me mëngjes për person………………………………………….35€ Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………..47€ 01 – 31 Gusht Fjetja me mëngjes për person………………………………………….40€ Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………..55€ Fëmijet 0 – 3.9 vjeç pa pagesë, 4 – 9.99 vjeç 50%

Read More

HOTEL ADEA – VLORE

01 – 19 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 30€ 20 – 31 Maj Cmimi për person HB………………………………………….. 34€

Read More

PONARI S HOTEL

Read More

HOTEL REAL

Hotel Real Qeshor Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………17€ Korrik Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€ Gusht Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€

Read More

HOTEL HOLIDAY

Hotel Holiday Qeshor Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………17€ Korrik Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€ Gusht Për person me mëngjes dhe darkë……………………………………………30€

Read More

HOTEL SARANDA PALACE

Read More

AZUL BEACH RESORT

Read More

ROYAL G HOTEL & SPA

Hotel Royal G – Durrës 01 Qershor – 17 Qershor Fjetja me mëngjes për person…………………………………………………………42€ Cmimi për person All Inclusive……………………………………………………….57€ 18 Qershor – 30 Qershor Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..70€ 01 Korrik- 31 Korrik Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..75€ Shtese për HB : 10€ Fëmijët 0 – 4 vjeç papagesë. Fëmija i dytë 0-4 vjec 50% Fëmijët 5 – 11 vjeç […]

Read More

GERMANY HOTEL

Qershor – Shtator Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..49€ Korrik Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..55€ Gusht Cmimi për person All Incluisve…………………………………………..58€ Në çmim përfshihen pijet, çadrat në plazh dhe në pishinë Fëmijët 0 – 5.99 vejç pa pagesë Fëmija i parë  6 – 11.99 vjeç 50% Fëmiju i dytë 0 – 2.99 pa pagesë Fëmiju i dytë 3 […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox