Shëngjin: 9 hotels found

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

HOTEL RAFAELO 4*

Created with Sketch. Shëngjin

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

HOTEL RAFAELO EXECUTIVE 5*

Created with Sketch. Rafaelo Resort, Shëngjin, Albania

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

HOTEL FROJD

Created with Sketch. Hotel Frojd, Shëtitorja Wilson, Shëngjin, Albania

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

TWIN TOWERS HOTEL 4*

Created with Sketch. Shëngjin

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

TANUSHAJ RESORT

Created with Sketch. Tanushaj Beach Resort, Shëngjin, Albania

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

HOTEL BRILANT – SHENGJIN

Created with Sketch. Hotel Brilant, Shëtitorja Wilson, Shëngjin, Albania

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

DELFIN RESORT – SHENGJIN

Created with Sketch. Delfin Resort, Lezhe, Albania

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

HOTEL PRESIDENT – SHENGJIN

Created with Sketch. Hotel President, Bulevardi Nënë Tereza, Shëngjin, Albania

Oferta turistike për fundjavë dhe udhëtime!
  Hotel star

HOTEL RAYAN’S – SHENGJIN

 • FILTER BY

Created with Sketch.

Shëngjin: 9 hotels found

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox