Footer page new

BLUE Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit.
Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e BLUE Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Follow us on social media 

A JU DUHET NDIHMË?

Thirr tani

+383 48 833 833