from €120,00/person/night
Check Availability

Dhoma dyshe

Hotel: HOTEL RAPOS

Description

01 Korrik – 14 Korrik

Dhoma dyshe…………………………………………….. ……………………………………………………120€

Dhoma treshe……………………………………………………………………………………………………140€

Dhoma katershe (familjare)…………………………………………………………………………………200€

Ministerial Suite (2 pax)……………………………………………………………………………………..210€

Diplomat Suite (4 pax)………………………………………………………………………………………..240€

Presidential Suite (4 pax)…………………………………………………………………………………….280€

15 Korrik – 20 Gusht

Dhoma dyshe…………………………………………….. ……………………………………………………160€

Dhoma treshe……………………………………………………………………………………………………185€

Dhoma katershe (familjare)…………………………………………………………………………………260€

Ministerial Suite (2 pax)……………………………………………………………………………………..225€

Diplomat Suite (4 pax)………………………………………………………………………………………..280€

Presidential Suite (4 pax)…………………………………………………………………………………….390€

21 Gusht – 31 Gusht

Dhoma dyshe…………………………………………….. ……………………………………………………140€

Dhoma treshe……………………………………………………………………………………………………165€

Dhoma katershe (familjare)…………………………………………………………………………………240€

Ministerial Suite (2 pax)……………………………………………………………………………………..200€

Diplomat Suite (4 pax)………………………………………………………………………………………..260€

Presidential Suite (4 pax)…………………………………………………………………………………….350€

Ne çmim perfshihet mengjesi , çadrat ne plazh si dhe ne pishine

Femije deri ne moshen 0-4 vjet pa pagese

Nje shtrat ektrsa per femije 5 -15 vjet  +15€

Nje shtrat ekstra per te rritur +20€

Room facilities

Air Conditioning
BB - Fjetje & Mëngjes
Flat Screen TV
Hair dryer
Hot water
Shampoo
Wifi
Show All
from €120,00/person/night
19/06/2024
-
20/06/2024

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020