from €32,00/person/night
Book Now

Dhoma dyshe me pamje nga parku

Description

01 Korrik  – 31 Gusht

Dhoma dyshe me pamje nga parku ……………………………………………………………………. 32€

Dhoma dyshe me pamje nga deti …………………………………………………………………………35€

Çmimet jane per person me mengjes dhe darke

Personi i tretë në dhomë – 20%

Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë

Fëmijët 6-12 vjeç -50% (me dy prindër ) , – 30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm

Dreka +8€ per person

( Per Qershor deri ne Shtator nese qendrohet me pak se 5 nete paguhet +20%)

Amenities

Air Conditioning
Flat Screen TV
Hair dryer
Shampoo
Wifi
Created with Sketch.
from €32,00/person/night
03/10/2023
-
04/10/2023

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox