from €30,00/person/night
Book Now

Dhoma katershe (HB)

Hotel: HOTEL ILIO

Description

 #VERA 2020 #KSAMIL – HOTEL ILIO 

? 3ditë / 2net ➤ 60€
? 4 ditë / 3 net ➤ 90€
? 5 ditë / 4 net ➤ 120€
? 6 ditë / 5 net ➤ 150€

 Cmimet janë për person në dhomë dyshe, treshe dhe katërshe
 Plus 25€ bileta kthyese

?oferta përfshinë:
 akomodimin në Ilio – Ksamil
 mëngjesi + darka
 shërbimet tjera me rastin e udhëtimit

Oferta është valide nga 11-25 Korrik

 

View More

Amenities

Air Conditioning
Flat Screen TV
Hair dryer
HB- Mëngjes & Darkë
Hot water
Shampoo
Wifi
Show All
Created with Sketch.
from €30,00/person/night
05/10/2023
-
06/10/2023

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox