from €41,00/person/night
Book Now

Dhoma treshe (HB)

Description

Hotel Albatros

22 – 25 Maj

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..26€

26 Maj – 15 Qershor

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..28€

16 Qershor – 05 Korrik

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..32€

06 Korrik – 25 Gusht

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB……………………………………………………………………………..37€

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Shtesë për drekë 8€ për person
Fëmijët deri 3 vjet gratis
3-11 vjeç 70% paguajne nese kane shtrat shtese nese jo 50%

Amenities

Air Conditioning
Flat Screen TV
Hair dryer
Hot water
Shampoo
Wifi
Created with Sketch.
from €41,00/person/night
03/10/2023
-
04/10/2023

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox