from €0,00
Check Availability

Divjaka Resort

Created with Sketch. Divjakë, Albania View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

Oferta fundjavës në Divjakë, Berat dhe Tiranë
➩ Nisja çdo të shtunen, kthimi të dielen
➱ Qëndrimi: 2 ditë / 1 nat
➱ Çmimi: 38€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
 
?Çmimi përfshinë:
? Transportin me autobus komod të Sharr Travel
? Akomodimin në Divjaka Resort në Divjakë
? Shëtitje me varka në lagunën e Divjakës, një mrekulli
? 2 mëngjese dhe 2 darka
? Bileta për të vizituar kullën e vrojtimit (45 metra e lartë)
? Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit
 
 
?AGJENDA
 
? Dita I :Darka
♦ Akomodimi në Hotel ne ora 12:00 – 13:00, kohe relaxi deri ne ora 14:00
♦ Ne ora: 14:00 Lundrim me varka për rreth 2 orë rreth Lagunës së Divjakës, ku do të shoqëroheni nga guida profesionale. Pastaj ecje në këmbë deri të Kulla e Vrojtimit (10 min). Vizitë në park vazhdon deri në ora 17:00
♦ Darka në Hotel, pas darkës e lirë.
 
? Dita III :Mëngjesi
♦ Mëngjesi në Hotel
♦ Ne ora:11:00 vizite ne Kalaja e Bashtovës
♦ Vizitë në Tiranë dhe kthimi për Kosovë.
 
❗Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi biometrik
 
BLUE Travel Kosova
? Adresa: Rruga B (Përballë Royal Mall)
☎ +383 48 833 833
☎ +383 46 833 833
ℹ️ IG @bluetravelks
View More

Facilities

Air Conditioning
HB- Mëngjes & Darkë
Heater
Internet – Wifi
Pool
Restaurant
Spa & Sauna
Washer & Dryer
Show All

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhomë dyshe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Dhomë treshe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhomë katershe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
avg €0,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

HOTEL BLUE MARE – SPILLE

Created with Sketch. Blumare Resort, Rr.Plazhit, Spille, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €50,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox