from €0,00
Check Availability

HOTEL CENTER PARK

Created with Sketch. VELIPOJË View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

?? PLAZH NË #VELIPOJË#HOTEL CENTER PARK ??
? 3 ditë / 2net ➤ 40€
? 4 ditë / 3net ➤ 60€
? 5 ditë / 4net ➤ 80€
? 6 ditë / 5net ➤ 100€

çmimet janë për person në dhoma dyshe dhe treshe dhe katërshe
plus 10€ bileta kthyese

?oferta përfshinë:
akomodimin në Hotel Center Park 4* – Velipojë
mëngjesi, dreka dhe darka
shërbimet tjera me rastin e udhëtimit

BLUE Travel Kosova
? Adresa: Rruga B (Përballë Royal Mall)
+383 48 833 833
+383 46 833 833
? [email protected]
ℹ️ IG @bluetravelks

View More

Facilities

Air Conditioning
Fitness Center
HB- Mëngjes & Darkë

Rules

Check In 13:00 pm
Check Out 11:00 pm

Rooms

Dhomë treshe (HB)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Dhomë dyshe – Full Board

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhomë treshe – Full Board

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhomë katershe – Full Board

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x2

Dhomë treshe standarte

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhomë dyshe (HB)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
avg €0,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

HORIZONT HOTEL

Created with Sketch. Durrës
0/5 Not Rated0 review
avg €44,00/night

HOTEL SANDY BEACH

Created with Sketch. DURRËS
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL MAJESTIC

Created with Sketch. GOLEM
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL GRAND

Created with Sketch. SARANDË
0/5 Not Rated0 review
avg €120,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox