from €35,00
Check Availability

HOTEL HANA – VLORE

Created with Sketch. Hotel New York, Rruga Aleksandër Moisiu, Vlorë, Albania View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

01 – 30 Qershor

Cmimi për person HB…………………………………………………………………… 35€

Korrik – Gusht 

Cmimi për person HB në dhome standarde…………………………. 44€
Cmimi për person HB në dhomë me pamje nga deti………….54€

Fëmijët 0 – 4 vjeç gratis
Fëmijët 4 –  11.99 vjeç – 50% zbritje
Cadrat në plazh në çmim

Ne cmim perfshihet mengjesi dhe darka

Facilities

Air Conditioning
Heater
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Washer & Dryer
Show All

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhoma dyshe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Dhoma treshe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhoma katershe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
avg €35,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

Le Palazzine Resort

Created with Sketch. Vlorë
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL ADEA – VLORE

Created with Sketch. Adea Hotel, Rruga Petro Marko, Vlorë, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €34,00/night

HOTEL REGINA CITY

Created with Sketch. Vlorë
0/5 Not Rated0 review
avg €25,00/night

HOTEL REGINA GARDEN

Created with Sketch. Vlorë
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox