from €0,00
Check Availability

HOTEL ROI

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

? #PLAZH#RADHIMË – HOTEL #ROI ?
? Ofertë speciale me BLUE Travel!

? 2 ditë/ 1 natë ➱ 48€ për person ne dhomë dyshe
? 2 ditë/ 1 natë ➱ 42€ për person ne dhomë treshe

?oferta përfshinë:
akomodimin në Hotel ROI 4* – Radhimë
mengjesi dhe darka
cadrat dhe përdorimi i pishinës
shërbimet tjera me rastin e udhëtimit

plus 20€ bileta kthyese

BLUE Travel Kosova
? Adresa: Rruga B (Përballë Royal Mall)
+383 48 833 833
+383 46 833 833
? [email protected]
ℹ️ IG @bluetravelks

View More

Facilities

Air Conditioning
Airport Transport
Fitness Center
Flat Tv
HB- Mëngjes & Darkë

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhome pesshe (HB)

Created with Sketch.
24m2

Created with Sketch.
x5

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x2

Dhome dyshe (HB)

Created with Sketch.
24m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Dhome treshe (HB)

Created with Sketch.
24m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x4

Dhome katershe (HB)

Created with Sketch.
24m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
avg €0,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

HORIZONT HOTEL

Created with Sketch. Durrës
0/5 Not Rated0 review
avg €44,00/night

HOTEL SANDY BEACH

Created with Sketch. DURRËS
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL MAJESTIC

Created with Sketch. GOLEM
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL GRAND

Created with Sketch. SARANDË
0/5 Not Rated0 review
avg €120,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox