from €70,00
Check Availability

HOTEL VILA GARDEN

Created with Sketch. Hotel Mediteran, Ulcinj, Montenegro View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

10.07.2023-30.08.2023

Fjetja me mëngjes  për person…………………………………………………………………..50€

Fjetja me mëngjes dhe darkë  për person…………………………………………………………………..70€

 

 

16 Qershor – 07 Korrik

Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………50€

08 Korrik – 21 Gusht

Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………70€

22 Gusht – 15 Shtator

Fjetja me mëngjes  për person……………………………………………………………………50€

Check in 15:00
Check out 10:00
Fëmijët 0 – 3.99 vjeç gratis (1 fëmijë me dy të rritur)
Fëmijët 04 -10.99 vjeç 50% zbritje (me dy te rritur)
Dhoma njëshe +50% të çmimit për person
Darka +20€ për person (opcionale)
Parking për kliente
Akces në pishina të hapura
Taksa turistike dhe sigurimi për person për ditë: 1.5€ paguhet në recespion

Mëngjesi Bufe e hapur 08:00 – 10:00
Hotel cafe bar 08:00 – 22:00 pagesë ekstra
Garden Pine Cafe 09:00 pagesë ekstra
Pool bar 10:00 – 18:00 pagesë ekstra

View More

Facilities

Air Conditioning
Fitness Center
Flat Tv
HB- Mëngjes & Darkë
Heater
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Spa & Sauna
Washer & Dryer
Show All

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhoma treshe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhoma treshe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhoma dyshe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Dhoma katershe (HB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x2

Dhoma dyshe (BB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Dhoma treshe (BB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhoma katershe (BB)

Created with Sketch.
27m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
avg €70,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

THE NEW HOTEL MEDITERAN

Created with Sketch. Hotel Mediteran, Ulcinj, Montenegro
0/5 Not Rated0 review
avg €99,00/night

HOTEL CONTINENTAL

Created with Sketch. Hotel Continental Ulcinj, Ulcinjskih moreplovaca, Ulcinj, Montenegro
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL ALBATROS

Created with Sketch. Hotel Albatros, Steva Đakonovića Čiče, Ulcinj, Montenegro
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

AZUL BEACH RESORT

Created with Sketch. Azul Beach Resort Montenegro, Montenegro
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox