from €75,00
Check Availability

ROYAL G HOTEL & SPA

Created with Sketch. Royal G Hotel and Spa, Durrës, Albania View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

Hotel Royal G – Durrës

01 Qershor – 17 Qershor

Fjetja me mëngjes për person…………………………………………………………42€
Cmimi për person All Inclusive……………………………………………………….57€

18 Qershor – 30 Qershor

Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..70€

01 Korrik- 31 Korrik

Fjetja me All Inclusive………………………………………………………………………..75€

Shtese për HB : 10€
Fëmijët 0 – 4 vjeç papagesë. Fëmija i dytë 0-4 vjec 50%
Fëmijët 5 – 11 vjeç -50%
Personi i tretë në dhomë -20%

Facilities

Air Conditioning
Fitness
Fitness & SPA
Fitness Center
Flat Tv
HB- Mëngjes & Darkë
Heater
Internet – Wifi
Jacuzzi
Kondicioner dhe WIFI falas
Kondicioner falas
Parking
Pishinë e brendshme dhe e jashtme
Pishinë e hapur
Pishinë me jacuzzi
Restaurant
Spa & Sauna
SPA & Wellness
Washer & Dryer
WiFi i shkëlqyeshëm
Show All

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhome dyshe (HB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x1

Dhome treshe (HB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x1

Dhoma familjare (HB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
avg €75,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

GERMANY HOTEL 4*

Created with Sketch. Germany Hotel, Durrës, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €25,00/night

GERMANY HOTEL

Created with Sketch. Germany Hotel, Durrës, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €28,00/night

PONARI S HOTEL

Created with Sketch. Ponari S Hotel, SH4, Durrës, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €30,00/night

HOTEL BONITA

Created with Sketch. Hotel Bonita, Durrës, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €20,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox