from €90,00
Check Availability

ROYAL G MAX HOTEL & SPA

Created with Sketch. Royal G MAX, Golem, Albania View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

01 – 19 Korrik 

 vemendje : gjate muajit Korrik e Gusht minimumi i netve te qendrimit eshte 5 net

 

Fjetja me mëngjes për person…………………………………………85€
All Inclsuive për person……………………………………………………..105€

Super oferte me zbritje  6 deri me date 19 korrik 

 All Inclsuive për person……………………………………………………..95€

20 Korrik -20 Gusht

Fjetja me mëngjes për person…………………………………………95€
All Inclsuive për person……………………………………………………..120€

21 – 31 Gusht

Fjetja me mëngjes për person…………………………………………75€
All Inclsuive për person……………………………………………………..105€

01 – 15 Shtator

Fjetja me mëngjes për person…………………………………………60€
All Inclsuive për person……………………………………………………..90€

16 – 30 Shtator

Fjetja me mëngjes për person…………………………………………49€
All Inclsuive për person……………………………………………………..70€

• Akces në ambientet e SPA Center (10:00 – 21:00)
– Pishinë dimrore
– Sauna
– Jacuzzi
– Dhoma me kripë himalaje
• Free Wi – Fi
• Free Parking
• Peshqirat e SPA
• Sigurim 24h
• Muzikë Live

Dhoma single +80%
Nëse akomodohet një i rritur dhe një fëmijë – paguhet për dy persona të rritur
Apartamenti me dy dhoma ka vlerën për 4 të rritur
Dhoma me pamje +15€

Fëmijët 0 – 4 vejç pa pagesë
Fëmija i dytë 0 – 4 vjeç 50%
Fëmijët i tretë 0 – 4vjeç 50%
Fëmijët 5 – 10 vjeç 50%
Fëmijët 10 vjeç e lartë paguajnë si të rritur

View More

Facilities

Air Conditioning
Fitness
Fitness & SPA
Fitness Center
Flat Tv
HB- Mëngjes & Darkë
Heater
Internet – Wifi
Jacuzzi
Kondicioner dhe WIFI falas
Kondicioner falas
Parking
Pishinë e brendshme dhe e jashtme
Pishinë e hapur
Pishinë me jacuzzi
Restaurant
Spa & Sauna
SPA & Wellness
Washer & Dryer
WiFi i shkëlqyeshëm
Show All

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhoma dyshe (All Inclusive)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Dhoma treshe (All Inclusive)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Dhoma treshe (All Inclusive) – Sea View

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Dhoma dyshe (All Inclusive) – Sea View

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Dhome dyshe (HB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x1

Dhome treshe (HB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x1

Dhome katershe (HB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
avg €90,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

HOTEL FAFA ONE

Created with Sketch. Durrës
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL FAFA PREMIUM

Created with Sketch. GOLEM
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

FAFA MEL HOLIDAY

Created with Sketch. Durrës
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

ATRIUM DELUXE RESORT

Created with Sketch. Atrium Deluxe Resort 3 *, Mali i Robit, Rr Dardania, Kavajë, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €55,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox