from €100,00
Check Availability

HOTEL BONITA LUXORY

Created with Sketch. Hotel Bonita, Durrës, Albania View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

7 Korrik – 19 korrik 

All Inclusive për person……………………………………………………..100€

 20 Korrik -20 Gusht 

All Inclusive për person……………………………………………………..110€

 21 Gusht – 31 Gusht 

All Inclusive për person……………………………………………………..100€

Vemendje: paketa shitet 3 net, 4 net ose 7 net qendrimi

01 – 30 Shtator

Fjetja me mëngjes për person…………………………………………50€
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person……………………65€
All Inclusive për person……………………………………………………..75€

Cmimet janë për person
Në çmim përfshihen çadrat në palzh dhe pishina/aquapark
Dhoma single +80%

Fëmija i parë 0 – 5.99 free
Fëmija i dytë 0 -5.99 me 70% zbritje (akomodimi në dhomë me kolltuk)
Fëmijët 6 – 11.9 me 50% zbritje
(Në rast të akomodimit të një personi të rritur dhe dy fëmijë nga mosha 11.99 njëri nga fëmijët ka 50% dhe tjetri 30% zbritje)

Check in:  14:00
Check out:  10:00
Pijet me All inclusive shërbehetn nga 10:00 – 22:00

View More

Facilities

Air Conditioning
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Spa & Sauna
Washer & Dryer
Show All

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhomë Dyshe (All Inclusive) – Sea View

Created with Sketch.
28m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhoma dyshe (BB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x3

Dhome Treshe (All Inclusive) – Sea View

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Dhomë Dyshe (All Inclusive)

Created with Sketch.
28m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhoma katershe (All Inclusive)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x3

Dhome Treshe (All Inclusive)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Dhoma katershe (HB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x3

Dhomë Dyshe (HB)

Created with Sketch.
28m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhome Treshe (HB)

Created with Sketch.
26m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Dhoma dyshe me pamje nga parku

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
avg €100,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

HOTEL AS HARMONIA

Created with Sketch. Albanian Star Hotel, Rruga Kompleksit, Golem, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL BONITA

Created with Sketch. Hotel Bonita, Durrës, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL GRAND BLUE FAFA & SPA

Created with Sketch. Grand Blue Fafa Resort, Golem, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €15,00/night

PONARI S HOTEL

Created with Sketch. Ponari S Hotel, SH4, Durrës, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox