from €0,00
Check Availability

HOTEL ILIO

Created with Sketch. KSAMIL View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

 #VERA 2020 #KSAMIL – HOTEL ILIO 

? 3ditë / 2net ➤ 60€
? 4 ditë / 3 net ➤ 90€
? 5 ditë / 4 net ➤ 120€
? 6 ditë / 5 net ➤ 150€

 Cmimet janë për person në dhomë dyshe, treshe dhe katërshe
 Plus 25€ bileta kthyese

?oferta përfshinë:
 akomodimin në Ilio – Ksamil
 mëngjesi + darka
 shërbimet tjera me rastin e udhëtimit

Oferta është valide nga 11-25 Korrik

 

View More

Facilities

Air Conditioning
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Parking
Restaurant
Washer & Dryer
Show All

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhoma dyshe (HB)

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhoma treshe (HB)

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhoma katershe (HB)

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
avg €0,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

HORIZONT HOTEL

Created with Sketch. Durrës
0/5 Not Rated0 review
avg €44,00/night

HOTEL SANDY BEACH

Created with Sketch. DURRËS
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL MAJESTIC

Created with Sketch. GOLEM
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL GRAND

Created with Sketch. SARANDË
0/5 Not Rated0 review
avg €120,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox