from €90,00
Check Availability

HOTEL REGINA BLUE

Created with Sketch. Hotel Regina Blue, Vlorë, Albania View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

01 – 15 Qershor

Cmimi për person HB………………………………………………….. 45€

15 – 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive……………………………….. 90€

 

01 Korrik – 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive ……………….. 110€
Junior Suite All Inclusive………………………………330€
Suita All Inclusive……………………………………………370€

Cmimet jane per person

0 – 3.99 vjeç (me dy të rritur) – falas
4 –  11.99 vjeç (me dy të rritur) – 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Pishtina dhe cadrat. Per Suita (cmimi për suitë ose junior suitë)
Dhoma me pamje nga deti: +10€ per natë
Shujta shtesë: 20€ për person

01 Korrik – 31 Gusht                                                       

Dhomë dyshe standarde (All Inclusive)……………………………………………………………………………..170€
Dhome treshe standarde (All Inclusive)…………………………………………………………………………….255€
Dhomë dyshe Sea View (All Inclusive)……………………………………………………………………………….180€
Dhomë treshe Sea View (All Inclusive)………………………………………………………………………………265€

Oferte speciale me zbtije/ 01 -15 Korrik

Cmimi per person All Inclusive ➤ 80€ për person

(Minimumi i qendrimit 3 net)

Në çmim përfshihet:
• Pishina
• WI-Fi
• Parkingu

Shërbimi : (BB-mëngjes, HB- mëngjes dhe darkë, FB – mëngjes, drekë dhe darkë)

0 – 3.99 vjeç (me dy të rritur) – falas
4 –  11.99 vjeç (me dy të rritur) – 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

View More

Facilities

Air Conditioning
Fitness Center
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Spa & Sauna
Washer & Dryer
Show All

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Dhoma katershe (All Inclusive)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x3

Dhoma treshe (All Inclusive)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Dhoma dyshe (All Inclusive)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Dhome treshe (BB)

Created with Sketch.
24m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x2

Dhome dyshe (BB)

Created with Sketch.
24m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x1

Dhoma dyshe (HB)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x4

Dhome treshe (HB)

Created with Sketch.
35m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x4

Dhoma 4 Persona (HB)

Created with Sketch.
45m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x2

Dhoma dyshe – Sea View (HB)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x1

Dhoma treshe – Sea View (HB)

Created with Sketch.
33m2

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x3

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
avg €90,00 /night

Owner

BLUE TRAVEL

Member Since 2020

Hotel Nearby

HOTEL OLYMPIA – VLORE

Created with Sketch. Olympia Touristic Village, SH8, Radhimë, Vlorë, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €72,00/night

HOTEL HANA – VLORE

Created with Sketch. Hotel New York, Rruga Aleksandër Moisiu, Vlorë, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €35,00/night

Le Palazzine Resort

Created with Sketch. Vlorë
0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

HOTEL ADEA – VLORE

Created with Sketch. Adea Hotel, Rruga Petro Marko, Vlorë, Albania
0/5 Not Rated0 review
avg €34,00/night

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox