⛱ ALL INCLUSIVE NË #HOTEL BONITA, DURRËS ⛱
SUPER OFERTË ➤ 46€ All Inclusive (Mëngjes, Drek, Darkë), Live Music, ?, Beach & Pool parties??

?oferta përfshinë:
✔ akomodimin në Hotel BONITA 5* – Durrës
✔ all Inclusive Mëngjes, Drek, Darkë
✔ Pije vendore pa kufi (Nga ora 10:00 – 22:00)
✔ Snack time 16:30 deri 17:30
✔ përdorimin e pishinës
✔ shërbimet tjera me rastin e udhëtimit

?Nisjet dhe kthimet realizohen çdo ditë
?? Fëmijët nga 0-5.99 vjeç gratis
?? Fëmijët 6-11.99 vjeç 50%

‼ çmimet janë për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
‼ plus 10€ bileta kthyese

BLUE Travel Kosova
? Adresa: Rruga B (Përballë Royal Mall)
☎ +383 48 833 833
☎ +383 46 833 833
? [email protected]
ℹ️ IG @bluetravelks