Social Camping Jalë

? Social Camping Jalë – Kampingu i standardeve europiane nën hijen e pemëve? ku prioritet është pastertia? dhe kuzhina nën kujdesin e ? Albanian Chef Academy. ? Vendodhja në pedonalën e Jalës & 10 m largësia më Detin. Cmimi për person: ▶️2 ditë / 1 nat 39€ ▶️3 ditë / 2 net 49€ ▶️4 ditë […]

Read More