? Social Camping Jalë – Kampingu i standardeve europiane nën hijen e pemëve? ku prioritet është pastertia? dhe kuzhina nën kujdesin e ? Albanian Chef Academy.
? Vendodhja në pedonalën e Jalës & 10 m largësia më Detin.

Cmimi për person:
▶️2 ditë / 1 nat 39€
▶️3 ditë / 2 net 49€
▶️4 ditë / 3 net 64€
▶️5 ditë / 4 net 74€
▶️6 ditë / 5 net 84€

Çmimi përfshinë:
? Transportin me autobus komod të Sharr Travel
? Akomodimi në Shtepiza Druri
? Cdo fundjave
? Plazh
? Muzikë
? Ushqimi full- board (mengjes, drekë,dhe darkë)

Nisjet organizohen nga:
? Nisja nga Gjilani në ora 20:30
? Nisja nga Ferizaji në ora 21:00
? Nisja nga Prishtina në ora 22:00
? Nisja nga Theranda në ora 23:00
? Nisja nga Prizreni në ora 23:15

Çmimet janë per person
Në villa vendosen deri 3 -4 persona

—————————————————
Ky destinacion, është një nga qindra që ne ofrojmë. Nëse interesoheni për ndonjë destinacion që nuk e shikoni në faqen tonë, nuk do të thotë që nuk e ofrojmë. Kontaktoni agjentet tanë ? ?

BLUE Travel Kosova
? Adresa: Rruga B (Përballë Royal Mall)
+383 48 833 833
+383 46 833 833
? [email protected]
ℹ️ IG @bluetravelks