VIZITONI STAMBOLLIN DHE PERJETO FORMULA 1

VIZITONI STAMBOLLIN DHE PERJETO FORMULA 1 ?? 14 Nëntor – 17 Nëntor ? Prej 549€, 4 ditë / 3 netë ?? Çmimi përfshinë: – Bileta hyrëse në event (për 2 ditë) – Bileta e Aeroplanit kthyese me Pegasus Airlines – Akomodimi: 3 netë me mengjës – Transferi: Aeroport – Hotel – Aeroport – Transferi: F1 […]

Read More