VIZITONI STAMBOLLIN DHE PERJETO FORMULA 1 ??
14 Nëntor – 17 Nëntor ?
Prej 549€, 4 ditë / 3 netë ??

Çmimi përfshinë:
– Bileta hyrëse në event (për 2 ditë)
– Bileta e Aeroplanit kthyese me Pegasus Airlines
– Akomodimi: 3 netë me mengjës
– Transferi: Aeroport – Hotel – Aeroport
– Transferi: F1 Istanbul Park – Hotel
– Taksat e Aeroportit
– Asistencë gjatë gjithë kohës

⛔ Ofertat janë momentale, vendet janë të limituara.

BLUE Travel Kosova
? Adresa: Rruga B (Përballë Royal Mall)
☎ +383 48 833 833
☎ +383 46 833 833
? [email protected]
ℹ️ IG BLUE Trave