Tag me kon ishit shku ketu ?
?‍♂ VIKENDI NË LUMIN E SHALES ?‍♂
Çdo të merkure të premte të shtune e të diele !
Cmimi: 15€ për person

ℹ️ Zbritje speciale për grupe (4-5 e më shumê persona)

? Nisja nga Prishtina: 06:00
? Nisja nga Theranda: 07:00
? Nisja nga Prizreni: 07:30
? Nisja nga Gjakova: 08:15

Çmimi përfshinë:
? Transportin me autobus komod të Sharr Travel
? Transporti me varkë Fierzë-Lumi i Shalës – Fierzë
? Mëngjes i lehtë
?Agjenda e ditës:
09:00 – Arritja ne Fierzë
09:00-09:15 – Mengjesi
09:15-11:30 – Lundrimi me varkë dhe shijimi i natyrës
pitoreske për tek Lumi i Shalës
11:30-12:00 – Ecje përgjatë lumit për të arritur tek Parku i Blinit dhe restorantet e zonës
12:00-16:30 – Qëndrimi tek Lumi i Shalës, mundësia për të
bërë plazh tek lumi ose për tu freskuar
16:30-18:30 – Lundrimi për kthim në Fierzë
18:30 – Kthimi për në Kosovë

? Ç’ka sygjerohet të merrni me vete:
? Sandale plazhi
? Rroba plazhi
? Nga një maicë rezervë
? Bluzë nëse merr më freskët gjatë kthimit

Vërejtje: Ju duhet të keni letërnjoftimin me afat ose pasaportën!

BLUE Travel Kosova
? Adresa: Rruga B (Përballë Royal Mall)
+383 48 833 833
+383 46 833 833
? [email protected]
ℹ️ IG @bluetravelks