VIZITONI STAMBOLLIN DHE PERJETO FORMULA 1

VIZITONI STAMBOLLIN DHE PERJETO FORMULA 1 ?? 14 Nëntor – 17 Nëntor ? Prej 549€, 4 ditë / 3 netë ?? Çmimi përfshinë: – Bileta hyrëse në event (për 2 ditë) – Bileta e Aeroplanit kthyese me Pegasus Airlines – Akomodimi: 3 netë me mengjës – Transferi: Aeroport – Hotel – Aeroport – Transferi: F1 […]

Read More

Super oferta per Bajram ne Stamboll

?Super oferta per Bajram • ALBATROS HAGIA SOPHIA 3*-Sirkeci- 239 eur • ORKA ROYAL HOTEL 3*Sirkeci -259 eur • PALAZZO DONIZETTI HOTEL 5* Taksim – 299 eur • THE GREEN PARK 4*-Taksim -259 eur • NOVOTEL ISTANBUL BOSPHORUS 5*Taksim 279 eur Nisja ❖ 30.07.2020 Kthimi ❖02.08.2020 – 3 Nete ⋙ Ne cmim perfshihen: ✔ Fluturimi […]

Read More